marți, 28 februarie 2012

E-mailul care incepe campania

Anul asta voi avea 6 buletine de vot (primar general, primar de sector, consiliul general, consiliul local, senat si camera deputatilor) in doua alegeri separate ca sa nu ma incurc cumva :) Deocamdata am stabilit unde va merge unul dintre voturile mele, cel pentru primarul general al capitalei. Alesul meu este Nicusor Dan. Voi mai vorbi despre el, dar deocamdata reiau aici scrisoarea cu care isi incepe campania electorala:

Stimati colaboratori, Dragi prieteni,
Mi-am anuntat candidatura la functia de Primar General al Bucurestiului la alegerile din iunie 2012. Programul este unul de bun simt: stoparea cheltuielilor inimaginabile ale primariei, confortul vietii locuitorilor in toate aspectele, o viziune in „a pune Bucurestiul pe harta”. Informatii despre persoana mea si despre campanie se gasesc pe pagina www.nicusordan.ro.
Mai important, aceasta candidatura reprezinta candidatura unui om din afara sistemului impotriva actualei clase politice. De aceea, miza este mult mai mare si ne priveste pe toti. Putem sa invingem impreuna sistemul, cu tot ce inseamna el, intr-o confruntare electorala?
Va invit sa va alaturati acestei campanii. Cum puteti sa ajutati?
  1. Retransmiteti acest e-mail listei dumneavoastra de cunoscuti
  2. Inscrieti-va pe pagina facebook https://www.facebook.com/pages/Nicu%C8%99or-Dan/230785173665770 si dati „Share” (nu „Like”) informatiilor pe care le difuzam
  3. Donati intr-unul din conturile indicate in pagina http://nicusordan.ro/donatii/
  4. Daca nu aveti buletin de Bucuresti sau viza de flotant, solicitati viza de flotant in saptamana 27 februarie – 2 martie, pentru a putea vota in iunie 2012. Detalii la http://www.romaniacurata.ro/sute-de-mii-de-bucuresteni-mai-au-doar-o-saptamana-pentru-a-putea-vota-2444.htm
  5. Completati chestionarul alaturat cu disponibilitatea dumneavoastra pentru activitati de voluntariat.
O prima intalnire directa cu sustinatorii campaniei va avea loc duminica 11 martie de la ora 16 in gradina Green Hours, Calea Victoriei 120.
Putem castiga! In 1996 voluntarii Aliantei Civice au mers cu masinile lor prin judetele Romaniei si au convins milioane de cetateni sa voteze schimbarea. Noi trebuie sa convingem 200.000 de bucuresteni sa voteze impotriva actualei clase politice.
Va multumesc si va astept,
Nicusor Dan
PS: This e-mail, concerning my campaign for the position of General Mayor of Bucharest, is sent to all my e-mail contacts. I apologize to all my non-Romanian correspondents.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu